Rólunk írták

 1. Egy csodaszer! A fiam nagyon hasfájós volt, és az Espumisan nem segített, mert az csak a gázokat hajtja ki, de az emésztést nem segíti. A Colieftől viszont nem fájt a hasa, sokat pukizott, könnyen kakilt, és büfizett is, és semmi baja nem volt többé! Minden etetés előtt adtam neki 4 cseppet, igaz így csak 1 hétre volt elég egy üveg, ami sajnos még a szemcseppnél is kisebb kiszerelésben kapható…és majdnem 4000 forint. Mi egészségpénztáros kártyára vettük, kp-ért nem tudtunk volna mi sem ennyit kiadni érte. Utána próbáltam spórolni, és akkor csak a reggeli első két etetésnél adtam neki, és az esti két utolsó etetésnél. Így is bevált. Nagyon ajánlom, mert az esti sírás egyből abbamaradt, már aznap hat mikor elkezded! Volt amikor elfogyott ,és csak másnap tudott a párom hozni, és egyből észre is vettem a hiányát. Szóval mindenkinek ajánlom!!!!
 1. Mi is próbálkoztunk mindennel, de csak a Colief volt hatékony, teljesen jól vagyunk tőle!Ja és mi is tápszeresek vagyunk.
 1. Mi csak Colief-et használunk, de teljesen megszűntek a sírós éjszakát.
 1. Mi szinte mindent kipróbáltunk, és a Colief nagyon jó volt azóta is ezt használjuk!
 1. Nálunk nagyon jól működik a Colief! Eszik, alszik este is!A Colief-et ajánlom!
 1. Imádjuk a Colief-et!Én is és a picur is! :)
 1. Akinek hasfájós a picije azt tudja milyen kimerítő a folyamatos sírás, nem tudunk igazán segíteni és nagyon frusztráló a helyzet. Hála hogy már itthon is lehet kapni ezt a Colief cseppet nekünk a mindennapjaink változtak meg tőle, sőt még az életünk is ha ez nem túlzás. Én a háromszorosát is kifizetem ha kell, mert ez legalább használ!!!!
 1. Tudomásom szerint csak a Colief adható születéstől kezdve, és mondhatom nagyon jók a tapasztalatok vele!
 2. Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve, kár hogy elsőre nem a Colief-et vettem meg.
 1. Nekünk bevált! 3 hetes kora óta használjuk, és azóta nem sír, olyan nagyokat alszik, hogy éjjel is mi keltjük fel enni! :)) Most már 3 hónapos, de még mindig kapja.
 1. Nekünk csak ez vált be, egy csodaszer, én 1dl tejet fejtem le és abba adtam az egész napi adag Coliefet, betettem hűtőbe, aztán csak elővettem és odaadtam az 1/6-át…..Így nem kellet várni és így elég 2 csepp etetésenként….:) Az Angolok is így használják…
 1. Nekünk csak a Colief segített, megszűnt a bukás is, és nem volt macerás mert m előre elkészítettük az egész napi adagot, csak melegíteni kellet.Nekem megért 400Ft/nap hogy nyugodtan aludtunk mind annyian! :)
 1. A gondolkodóknak üzenem hogy a Colief a csodaszer, a többi meg csak pénz kidobás.
 1. Most már így utólag mondhatom hogy mi voltunk a kísérleti nyulak, mindenki mondott mindenféle csodaszert.Infacol, Gripe Water, Biogaia, én meg mentem és megvettem aztán mentek a kukába!!!
 2. A barátnőm Angliában él ő mondta hogy csak Colief-et adott és semmi gondja nem volt!Gondoltam megveszem…..Egy Csodaszer a Colief, és mondhatom az egyetlen!
 1. Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekünk is a Colief jött be, és előtte már megvettük a fél patikát szerintem már röhögtek a vergődésünkön…
 1. Gondolom nem egyformák a babák sem, de nekünk csak és kizárólag a Colief segített, és nem érdekelt hogy hogyan. :)
 1. Én most is használom a babámnál a colief cseppet, kb 3-4 nap után kicsit jobb lett és kb 2 hét múlva teljesen elmúlt a hasfájása! Most két hónapos 15 cseppre csökkentettem neki naponta, ez bevált mert ha kevesebbet kapott ujra jött a hasfájás…:(
 1. Nagyon nehéz volt úgy menni a munkába, hogy nem aludtam semmit az éjszaka!Az első gyereknél semmi nem vált be, Angliában élő ismerősöm küldött egy Colief-et, hogy ez majd használni fog, csak tartsam be az adagolással és a használattal kapcsolatos utasításokat.Nem véletlen hogy Angliába csak ezt ajánlják a Gyermek orvosok!
 1. Mi 2 hete használjuk a Colief-et, 2 nap után lehetett érezni a hatását, és mondhatom nem olcsó de nagyon megéri az árát!
 1. Mi is a Coliefet használjuk és hálálkodunk, hogy már nálunk is lehet kapni. Nekünk a görcsoldók nem váltak be, ezzel viszont szép nyugisak nem ám csak az éjszakák hanem a nappalok is!!!! Egyenlőre ez a csepp nagyon beválik, örülünk neki nagyon!!!
 1. Nagyot hibáztál ha nem a Colief-el kezdtél!De mi is, mert nekünk is csak az használt! :)Csak a Colief-et tudom ajánlani jó szívvel!
 1. Ahogy én olvastam a legtöbbször Laktáz enzim hiány okozza a hasfájást, és igaz lehet, mert nekünk nem igazán segített semmi csak a Colief!
 1. A férjem Patikus….Gondolhatjátok hogy minden volt otthon még olyan is amit nem is írtatok.Szenvedtünk először az anyatejjel aztán a tápszerrel, és csak a Colief segített igazán és véglegesen!
 1. Mi így használtuk a Colief-et.1dl tej vagy tápszer bele a napi adag, etetéskor odaadtam az 1/6-át, és csoda történt, volt széklete, nem sírt, és tudtunk aludni! :)
 1. Mi minden ciczés előtt adjuk neki be, és eddig bevált. Nem ismerek más ilyen cseppet ami a tejcukrot bontaná le és nem a görcsöt oldaná. Ok okozat azért nem mindegy.2-3 nap múlva egy csodaszernek fogod tekinteni! :)Colief-et adjál!
 1. Mi két napig adtuk és máris sokkal jobbak lettek az éjszakák és amit nem is vártunk hogy a nappalok is!Nekünk is a Colief csepp vált be ( a patika felvásárlása már megvolt).
 1. Babánknak 1 hete adjuk a cseppeket minden etetésnél, szerencsére nagyon jó tapasztalataink vannak, egy sírós-pityogósból kacagó babát varázsolt. Azonban 1 doboz alig egy hétig elég, ami igen megterheli a családi kasszát. érdeklődöm, hogy nem szerezhető-e be kedvezőbb áron?
 1. A lányom most töltötte be a 4. hónapot, 2 hónapos kora óta szedjük a colief cseppet, és meg kell hogy mondjam hatalmas találmány! Nagyon jó hatású készítmény. Azóta a sírást felváltotta a nevetés, a jókedv.
  Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hány hónapos korig lehet adni a babának a colief cseppet? Mert a leírásban a felhasználási javaslatnál az szerepel hogy 4 hónapos korig, ugyanakkor alatta az Adagolás című résznél pedig azt írják, hogy 4. hónaptól 24 csepp az alapadag..
  Most akkor adható 4 hónapos kor után is vagy nem?
 2. Sziasztok! Az én kisfiamnak csak ez segített. Próbáltuk az Espumisant, Infacolt, Biogayat, a különböző teákat,már alig volt amit ettem és mégis egész nap görcsölt. Aztán rátaláltam erre, és már 2 nap után látszott az eredmény. Megéri az árát.

KATTINTSON A GYÓGYSZERTÁRLISTA MEGTEKITÉSÉHEZ!

A Colief csepp megvásárolható a GYÓGYSZERTÁRAKBAN, a Rossman üzletekben, a Brendon Gyermekáruházakban, és a Minimanó Babacentrumban, online megrendelhető az internetpatika.hu-n vagy a pingvinpatika.hu-n.

kislogo

COLIEF®,  REDUCE THE HOURS OF CRYING®
are the sole and exclusive property of Crosscare Limited.
Name of the Product of the Company:
COLIEF ® Infant Drops