A Colief

SÍRÁS, HASFÁJÁS, KEMÉNY, GÁZZAL TELI POCAK?...

A Colief ® csepp speciálisan, a csecsemőkori hasfájás (kólika) megelőzésére, enyhítésére kifejlesztett termék, mely 1998 óta számos országban került forgalomba és 2006-óta az Egyesült Királyság Gyermekgyógyászati Társasága* ajánlásában a csecsemőkori kólika kezelésére az elsőként választandó szer!

A Colief laktáz enzimet tartalmaz. A laktáz enzim egy természetesen előforduló enzim szervezetünkben, feladata lebontani a különféle táplálékokkal – anyatej, tápszerek, tejtermékek – bekerülő tejcukrot. A születést követő hónapban a csecsemők egy részének laktáz enzim termelése még nem elegendő az elfogyasztott tejcukor lebontásához így emésztetlen tejcukor marad a belekben.

Az belekben maradó emésztetlen tejcukorból hidrogén gáz képződik, mely gáz a beleket feszíti és hasi fájdalmat – közismert nevén a kólikát – okoz, ami a 4 hónap alatti babáknál szélgörcsök és hosszú ideig tartó sírás formájában jelenik meg.

Az állapot neve átmeneti vagy relatív laktáz hiány.

colief01A Colief® csepp segít nagyobb mértékben lebontani a tejcukrot, ezzel támogatja a baba emésztését és igazoltan csökkenti a hajfájásos sírásos órák számát.

A Colief cseppel végzett klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a sírásos órák száma jelentősen csökken, ha babák a táplálékát az élet első hónapjaiban Colief® cseppel egészítik ki.

A cseppeket 4 hónapos korig minden etetésnél alkalmazhatjuk, amíg a baba emésztőrendszere képes nem lesz természetes módon elegendő enzim termelésére, a táplálék megfelelő emésztésére.

KATTINTSON A GYÓGYSZERTÁRLISTA MEGTEKITÉSÉHEZ!

A Colief csepp megvásárolható a GYÓGYSZERTÁRAKBAN, a Rossman üzletekben, a Brendon Gyermekáruházakban, és a Minimanó Babacentrumban, online megrendelhető az internetpatika.hu-n vagy a pingvinpatika.hu-n.

kislogo

COLIEF®,  REDUCE THE HOURS OF CRYING®
are the sole and exclusive property of Crosscare Limited.
Name of the Product of the Company:
COLIEF ® Infant Drops