A Colief története

A COLIEF TÖRTÉNETE!

A Colief ® egy kétségbeesett anya, Maria Buckley, munkájának eredménye, aki megoldást keresett gyermeke Rebecca állandó sírásának megszüntetésére.
Mary gyermekorvosuk segítségével próbált megoldást találni lánya állandó sírására. A kezdeti vizsgálatok után felmerült, hogy Rebecca problémáit laktáz enzim hiány okozhatja. Az orvos emlékezett rá, hogy az USA-ban látott laktáz enzimet tartalmazó terméket egy kiállításon, melyet tejcukor-érzékeny emberek fogyasztanak.

colief02Így történt, hogy Mary belekezdett egy kifejezetten csecsemők számára, átmeneti laktáz-hiányban alkalmazható készítmény kifejlesztésébe. Az első kórházi vizsgálatok során Cork kimutatta, hogy a termék jelentős mértékben képes csökkenteni a babák hasfájást.

A vizsgált csecsemők száma nem volt nagy, de a meggyőző eredmények miatt közzé tették a Journal of Human Nutrition & Dietetics –ban 1998 szeptemberében. Kimutatták, hogy a táplálékhoz hozzáadott laktáz enzim lebontja a tejcukor jelentős részét, és az így táplált csecsemők esetében a sírásos órák száma nagymértékben csökkenthető.

Ezeket az eredményeket megerősítette egy későbbi, nagyobb vizsgálat, amit a Londoni Guys Kórházban végeztek és 2001-ben publikáltak. Szóval mit tesz, ha egy elszánt anya elkezdi keresni a választ…születhet egy termék, ami megkönnyíti a babák és családjuk életét.

•   1991 – Kearney Professzor (Cork Kórház, Írország) elindított számos vizsgálatot melyekkel bizonyította, hogy a táplálékhoz hozzáadott laktáz enzim csökkenti a hasfájást előfordulását. A tanulmány eredményei 1994-ben jelentek meg Royal College of Pediatrics-ban.

•   1995-ben a cég Crosscare Limited kap engedélyt az ír Hatóságoktól a termék forgalomba hozatalának előkészítésére.

•   1998-ban Kearney vizsgálatait közzéteszik a “Journal of Human Nutrition és Dieticts” –ban és megkezdődik a termék forgalmazása Írországban.

•   1999-ben a Hatóságok engedélyezik a termék forgalmazásának megkezdését az Angliai gyógyszertárakban.

•   2000-ben a készítménynek Angliában 50%-os piaci részesedést sikerül elérni, Írországban több mint 60%-ot.

•   2001-ben a klinikai vizsgálatok befejeződtek a Londoni Egyetemi Kórházban (Guy Kórház) amelykkel Dr. Dipak Kanabar bebizonyította a termék hatékonyságát nagyobb betegszámon.

•   2005-ben az Ír Egészségügyi Minisztérium elfogadta, hogy a Colief csepp legyen az első választás kólika kezelésére átmeneti laktáz hiányban szenvedő csecsemőknél.

•   2006-ben, Egyesült Királyság Gyermekgyógyászati Társasága* a Colief-et jelölte meg elsőként választandó szernek kólika kezelésében. *The Advisory Committee on Borderline Substances (ACBS) is the committee responsible for advising approved prescribers on the prescribing of certain foodstuffs.

•   2006-ban a termék megkapta az engedély az USA és Kanada hatóságaitól és megkezdődött a termék tengeren túli forgalmazása.

•   2011 – MEGÉRKEZETT A COLIEF ® MAGYARORSZÁGRA!

A Colief segít Önnek a csecsemőkori hasfájós sírás (kólika) kialakulásának megelőzésében és a tüneteinek enyhítésében! A Colief laktáz enzimet tartalmaz, mely természetesen előforduló enzim szervezetünkben, így újszülött kortól biztonságosan alkalmazható.

KATTINTSON A GYÓGYSZERTÁRLISTA MEGTEKITÉSÉHEZ!

A Colief csepp megvásárolható a GYÓGYSZERTÁRAKBAN, a Rossman üzletekben, a Brendon Gyermekáruházakban, és a Minimanó Babacentrumban, online megrendelhető az internetpatika.hu-n vagy a pingvinpatika.hu-n.

kislogo

COLIEF®,  REDUCE THE HOURS OF CRYING®
are the sole and exclusive property of Crosscare Limited.
Name of the Product of the Company:
COLIEF ® Infant Drops