A Colief csepp

Segíthet Önnek a csecsemőkori hasfájás megelőzésében!

Sírás, hasfájás, kemény gázzal teli pocak?..

A Colief ® csepp speciálisan, a csecsemőkori hasfájás (kólika) megelőzésére, enyhítésére kifejlesztett  termék, mely 1998 óta számos országban került forgalomba  és  2006-óta  az Egyesült Királyság Gyermekgyógyászati Társasága* ajánlásában a csecsemőkori kólika kezelésére az elsőként  választandó szer!

A Colief laktáz enzimet tartalmaz. A laktáz enzim egy természetesen előforduló enzim szervezetünkben, feladata lebontani a különféle táplálékokkal – anyatej, tápszerek, tejtermékek – bekerülő tejcukrot.

A születést követő hónapban a csecsemők egy részének laktáz enzim termelése még nem elegendő az elfogyasztott tejcukor lebontásához így emésztetlen tejcukor marad a belekben. Az belekben maradó emésztetlen tejcukorból hidrogén gáz képződik, mely gáz a beleket feszíti és hasi fájdalmat – közismert nevén a kólikát – okoz, ami a 4 hónap alatti babáknál szélgörcsök és hosszú ideig tartó sírás formájában jelenik meg.  Az állapot neve átmeneti vagy relatív laktáz hiány.

Colief® csepp segít nagyobb mértékben lebontani a tejcukrot, ezzel támogatja a baba emésztését és igazoltan csökkenti a hajfájásos sírásos órák számát.

A Colief cseppel végzett klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a sírásos órák száma jelentősen csökken, ha babák a táplálékát az élet első hónapjaiban Colief® cseppel egészítik ki.

A cseppeket 4 hónapos korig minden etetésnél alkalmazhatjuk, amíg a baba emésztőrendszere képes nem lesz természetes módon elegendő enzim termelésére, a táplálék megfelelő emésztésére.

Colief – A nyugodt alvás nem álom…

Colief Csepp Vásárlás

Colief ® egy kétségbeesett anya, Maria Buckley, munkájának eredménye, aki megoldást keresett gyermeke Rebecca állandó sírásának megszüntetésére.
Mary gyermekorvosuk segítségével próbált megoldást találni lánya állandó sírására. A kezdeti vizsgálatok után felmerült, hogy Rebecca problémáit laktáz enzim hiány okozhatja. Az orvos emlékezett rá, hogy az USA-ban látott laktáz enzimet tartalmazó terméket egy kiállításon, melyet tejcukor-érzékeny emberek fogyasztanak.

Így történt, hogy Mary belekezdett egy kifejezetten csecsemők számára, átmeneti laktáz-hiányban alkalmazható készítmény kifejlesztésébe. Az első kórházi vizsgálatok során Cork kimutatta, hogy a termék jelentős mértékben képes csökkenteni a babák hasfájást.

A vizsgált csecsemők száma nem volt nagy, de a meggyőző eredmények miatt közzé tették a Journal of Human Nutrition & Dietetics –ban 1998 szeptemberében. Kimutatták, hogy a táplálékhoz hozzáadott laktáz enzim lebontja a tejcukor jelentős részét, és az így táplált csecsemők esetében a sírásos órák száma nagymértékben csökkenthető.

Ezeket az eredményeket megerősítette egy későbbi, nagyobb vizsgálat, amit a Londoni Guys Kórházban végeztek és 2001-ben publikáltak. Szóval mit tesz, ha egy elszánt anya elkezdi keresni a választ…születhet egy termék, ami megkönnyíti a babák és családjuk életét.

   1991 – Kearney Professzor (Cork Kórház, Írország) elindított számos vizsgálatot melyekkel bizonyította, hogy a táplálékhoz hozzáadott laktáz enzim csökkenti a hasfájást előfordulását. A tanulmány eredményei 1994-ben jelentek meg Royal College of Pediatrics-ban.

   1995-ben a cég Crosscare Limited kap engedélyt az ír Hatóságoktól a termék forgalomba hozatalának előkészítésére.

   1998-ban Kearney vizsgálatait közzéteszik a “Journal of Human Nutrition és Dieticts” –ban és megkezdődik a termék forgalmazása Írországban.

   1999-ben a Hatóságok engedélyezik a termék forgalmazásának megkezdését az Angliai gyógyszertárakban.

   2000-ben a készítménynek Angliában 50%-os piaci részesedést sikerül elérni, Írországban több mint 60%-ot.

   2001-ben a klinikai vizsgálatok befejeződtek a Londoni Egyetemi Kórházban (Guy Kórház) amelykkel Dr. Dipak Kanabar bebizonyította a termék hatékonyságát nagyobb betegszámon.

   2005-ben az Ír Egészségügyi Minisztérium elfogadta, hogy a Colief csepp legyen az első választás kólika kezelésére átmeneti laktáz hiányban szenvedő csecsemőknél.

   2006-ben, Egyesült Királyság Gyermekgyógyászati Társasága* a Colief-et jelölte meg elsőként választandó szernek kólika kezelésében. *The Advisory Committee on Borderline Substances (ACBS) is the committee responsible for advising approved prescribers on the prescribing of certain foodstuffs.

   2006-ban a termék megkapta az engedély az USA és Kanada hatóságaitól és megkezdődött a termék tengeren túli forgalmazása.

   2011 – MEGÉRKEZETT A COLIEF ® MAGYARORSZÁGRA!

A Colief segít Önnek a csecsemőkori hasfájós sírás (kólika) kialakulásának megelőzésében és a tüneteinek enyhítésében! A Colief laktáz enzimet tartalmaz, mely természetesen előforduló enzim szervezetünkben, így újszülött kortól biztonságosan alkalmazható.
Colief Csepp Vásárlás


Kérdése van? Kérdezzen tőlünk Facebook oldalunkon!

COLIEF®,  REDUCE THE HOURS OF CRYING® are the sole and exclusive property of Crosscare Limited.
Name of the Product of the Company:
COLIEF ® Infant Drops